De studio

Bij Endless Yoga mag je yoga doen op de manier die bij jou past op dit moment. Mentaal en fysiek. Soms is dat zacht, soms is dat krachtig, soms beide. We zien je heel graag in een van onze lessen.

De docenten

Annemarie Satink

Annemarie

Ik doe al jaren aan yoga en was zo verrast over het gunstige effect dat ik in 2018 besloot zelf een opleiding te volgen tot Yin Yoga docent om zelf een studio te kunnen beginnen. Deze studio biedt nu nog ruimte aan max 7 personen. De nieuwe studio is geopend vanaf 15 mei. 

Saskia

Ik heb een achtergrond in dans, aangevuld met verschillende yoga opleidingen, ben eigenaar van Sprankelaanzee en geeft sinds 2011 yoga- en pilateslessen op diverse locaties (ook op t strand). Bewegen, spelen, dans en yoga is mijn passie en in mijn lessen pas ik al mijn kennis en ervaring toe om mensen te laten ervaren hoe het is om te bewegen en weer in contact te komen met hun lichaam.

Saskia van Sprankelaanzee.nl

Gratis proefles

Kom langs voor een proefles om te ervaren hoe fijn yoga kan zijn. Het maakt niet uit of je een ervaren yogi bent of voor het eerst op de mat stapt!

 

Logo EndlessYoga Normaal

Adres

Irenestraat 1B
4486 AN, Colijnsplaat
Nederland

Copyright © 2024 | Endless Yoga | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Website door Vedr